Projecten

Nomad hrm versterkt groei van talent. Dit doen we door middel verbeterprojecten. Hieronder lees je over enkele projecten die recentelijk zijn uitgevoerd.

Agile HR-project

Nomad hrm begeleidde een klant in een agile HR-project. Het doel van een agile HR aanpak is om snel een goed begrip te krijgen van organisatiebehoeften en deze snel weten om te zetten in oplossingen. Het echte werk wordt verricht in een sprint, dit is een dag waarin het team gestructureerd van probleem naar oplossingen werkt. Het team richt zich op gebruikerservaringen, probleemdefinitie prototype ontwikkeling. Na de sprint geven medewerkers feedback zodat oplossingen snel kunnen worden aangescherpt. Hiermee is de basis gelegd voor een soepele uitwerking en succesvolle realisatie van het project.

Flexibel werken

Nomad hrm heeft een volledig flexibel werken concept geïmplementeerd bij een grote werkgever. De belangrijkste deliverables waren heldere principes om optimale flexibiliteit, productiviteit en onderlinge verbinding te realiseren. Na afronding van het project zijn thuiswerkplekken gerealiseerd, hybride vergaderruimtes ingericht en is er een open ontmoetings- en vergaderruimte ingericht. Hiermee is een stevig fundament voor samenwerken gelegd en zijn besparingen gerealiseerd waardoor investeringen binnen twee jaar zijn terugverdiend.

Meer informatie?

Benieuwd wat Nomad hrm voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op