Onze Werkwijze

Nomad hrm is een ambitieus HR-adviesbureau dat organisaties helpt met HR-oplossingen voor groei van talent en resultaat. In onze werkwijze combineren we HR expertise met focus, mensgerichtheid en een agile mindset.

Focus

HR is voor iedere onderneming een strategische prioriteit. Tegelijkertijd zien we vaak dat HR ineffectief en duur is. Daarom is het belangrijk dat HR-investeringen gericht impact maken op de groei van talent en resultaat. Focus gaat dus over een goede probleemanalyse, gericht bepalen van de gewenste situatie en het realiseren van een effectieve oplossing. Nomad hrm werkt gestructureerd en maakt gebruik van handige tools. We zijn erop gebrand om doelen te realiseren en waar mogelijk te overtreffen.

Mensgericht

HR gaat over mensen optimaal laten werken in een veranderende omgeving. Dan is echt contact belangrijk. Nomad hrm gebruikt heldere taal en maakt contact waarin openheid en interesse centraal staan. Hiermee bouwen we vertrouwen en verantwoordelijkheid wat de basis vormt voor iedere succesvolle samenwerking.

Agile HR

Veel mensen denken bij het woord Agile aan ‘modewoord’ of ‘IT implementatie’. Nomad hrm gelooft dat een agile mindset bij uitstek past in het ontwikkelen van HR oplossingen. HR-professionals vinden het vaak lastig om snel oplossingen te ontwikkelen die echt aansluiten bij de behoeften in de organisatie. De overtuiging is dat de HR-expert zelf met de oplossingen hoort te komen. In een snel veranderende omgeving met verschillende behoeften sneuvelen individueel ontwikkelde ideeën helaas vaak. Het gevolg is dat problemen onopgelost blijven of dat er een suboptimale oplossing wordt doorgedrukt.

Nomad hrm gebruikt een agile mindset bij het analyseren van problemen en het ontwikkelen van oplossingen. Agile gaat over het leveren van klantwaarde op een snelle, flexibele manier waarbij korte feedback-rondes plaatsvinden. Samen met HR is een kleine, multidisciplinaire groep medewerkers betrokken. Concreet betekent dat HR samen met enkele managers en medewerkers snel, sterke en klantgerichte oplossingen ontwikkelt. Dit maakt de HR-afdeling én HR-oplossingen wendbaar en klantgericht.

Klik hier als je meer wilt weten over Agile HR

Meer informatie?

Benieuwd wat Nomad hrm voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op